Zhou Jiangyong marani chaomeimask pabrikan topeng Jiande kanggo neliti

Ing wayah sore tanggal 27 Januari, Zhou Jiangyong, anggota Komite Tetep Komite Partai Provinsi lan Sekretaris Komite Partai Kota Hangzhou, lunga menyang Chaomei Daily Chemical Co., Ltd. (pabrikan produk perlindungan epidemi) kanggo neliti. Dheweke negesake manawa kudu ngetrapake semangat pandhuan penting Sekretaris Jenderal Jinping, lan sesuai karo keputusan lan penyebaran Komite Pusat Partai, Dewan Negara, Komite Partai Provinsi lan Pamrentah Provinsi, ngupayakake apa wae nindakake proyek sing apik ing produksi lan pasokan bahan pencegahan epidemi, kanggo njamin kebutuhan pencegahan, kontrol lan perawatan epidemi, lan kanggo njaga keamanan lan keamanan masarakat. Awak sing sehat. Pimpinan Kota Hangzhou Xu Ming lan Ke Jixin lan pimpinan kutha kita Tong Dingqian, Zhu Huan, lan Zheng Zhihua melu.

1580803776502547

Ing lokakarya Chaomei Daily Chemical Co., Ltd., kothak topeng wis dikemas lan siyap dikirim menyang kabeh wilayah. Kanggo nyegah aktif lan ngontrol epidemi paru-paru sing disebabake virus corona anyar, staf Korea Lor, Amerika Serikat lan Jepang Kimia nyerah Festival Musim semi kanggo kumpul karo kulawarga lan bali menyang pabrik kanggo kerja lembur kanggo nggawe topeng. .

1580803785259847

Sabanjure karo lini produksi Korea Utara lan Amerika Serikat, Zhou Jiangyong ngucapake matur nuwun banget marang para karyawan Shexiaojia kanggo kabeh wong, lan nyengkuyung supaya kabeh wong nambah produktivitas, nyepetake pangiriman produk, lan menehi kontribusi luwih akeh kanggo pencegahan lan kontrol negara kasebut. , provinsi, lan kutha. Sawise ngerti proses produksi, kapasitas produksi, lan inventaris topeng kanthi rinci, Zhou Jiangyong negesake manawa masker pelindung minangka bahan penting kanggo nyegah lan ngontrol epidemi. Wiwit wabah paru-paru sing disebabake dening coronavirus anyar, panjaluk kanggo topeng lan peralatan protèktif liyane saya mundhak. Perusahaan penyedia bahan pencegahan lan kontrol ngerti babagan kahanan umum lan nimbang-nimbang kahanan sakabehe, nyerah wektu istirahat Festival Spring, investasi kanthi lengkap kanggo njamin produksi, lan duwe peran penting ing wektu-wektu kritis. Muga-muga sampeyan bakal nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo ngatasi kesulitan kasebut, lan kanthi premis kanggo njamin kualitas lan keamanan, sampeyan bakal nyoba sing paling apik kanggo nambah kapasitas produksi lan njamin kebutuhan institusi medis lan masarakat. Kabeh departemen sing ana gandhengane kudu ngupayakake supaya bisa layanan, koordinasi, lan ngrampungake masalah praktis kayata alokasi materi mentah, distribusi logistik, inspeksi kualitas produk, lan sacara rasional nyedhiyakake pasukan sukarela saka agensi, perusahaan lan institusi kanggo mbantu produksi, lan mbantu perusahaan ing babagan produksi. tenaga kerja, sumber daya material lan sumber daya finansial. Kapasitas produksi lengkap njamin pasokan bahan protèktif kayata topeng lan nyedhiyakake dhukungan kuwat kanggo pencegahan lan kontrol epidemi.


Wektu kiriman: Aug-31-2020