Hangzhou Jiande Enterprise kanthi cepet njaluk luwih saka 100 karyawan

Hangzhou Jiande Enterprise kanthi cepet njaluk luwih saka 100 karyawan, lan tikel kaping telu kanggo nyengkuyung lembur nggawe topeng!
Wabah radhang paru-paru corona anyar ing Wuhan, produksi lan pasokan topeng dadi topik sing dadi perhatian umum.
Minangka perusahaan utama R&D lan pabrik peralatan proteksi napas kanthi pangsa pasar domestik 35%, Jiande Chaomei Daily Chemical Co., Ltd. kanthi cepet nanggepi panjaluk pasar kanthi rame amarga epidemi radhang paru-paru coronavirus anyar lan langsung ngundang karyawan bali menyang pabrik kanggo ngatur Sajrone Taun Anyar Cina, mung setengah dina ora turu ing wayah wengi, lan sisa wektu dijamin lengkap kanggo produksi.

1580801217369067

Wiwitane, luwih saka 120 karyawan sing wis mulih saka plancongan tanggal 18 Januari, sawise nampa kabar lembur, nyisihake gaweyane ing omah, langsung bali menyang jabatane, lan ngupayakake nggawe pasokan topeng.

1580801241697466

Lokakarya produksi lagi siyap, lan para karyawan lungguh ing meja operasi kanthi gugup geger kanggo nggawe topeng. Sawise staf ngrampungake las ultrasonik topeng protèktif, ana sing langsung njupuk topeng kasebut.
"Dina iki, total pesanan ing pabrik mundhak luwih saka 80 yuta, lan logistik ditanggepi. Kanthi gaji kaping telu, kita bakal nelpon kabeh karyawan sekitar sing bisa dihubungi lan nyoba sing paling lengkap kanggo ngrampungake. Pesenan, rega topeng pabrik isih padha. ” Lin Yanfeng, manajer umum cabang Partai Korea Utara lan topeng Amerika Serikat ing Jiande City, ujar manawa kita minangka unit cadangan darurat nasional, lan kepentingan negara kudu dadi sing utama.

1580801287217929

Perusahaan Chaomei nate nindakake tugas penting kanggo negara kasebut sajrone periode SARS, nyedhiyakake topeng bukti SARS kanggo Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan, Rumah Sakit Ditan, Rumah Sakit Penyakit Infeksi Beijing, Departemen Logistik Umum Tentara Pembebasan Rakyat Tiongkok lan Pusat Cadangan Bahan Darurat.
Miturut laporan, diarepake wiwit tanggal 22 Januari nganti dina kaping papat ing Taun Anyar Imlek, perusahaan kasebut njamin produksi saben dina 30.000 topeng, 50.000 produksi saben dina saka kaping papat nganti dina kaping wolu, lan luwih saka 100.000 produksi saben dina sawise dina kaping wolu.


Wektu kiriman: Aug-31-2020