Warta

  • Hangzhou Jiande Enterprise urgently called back more than 100 employees

    Hangzhou Jiande Enterprise kanthi cepet njaluk luwih saka 100 karyawan

    Hangzhou Jiande Enterprise kanthi cepet njaluk luwih saka 100 karyawan, lan tikel kaping telu kanggo nyengkuyung lembur nggawe topeng! Wabah radhang paru-paru corona anyar ing Wuhan, produksi lan pasokan topeng dadi topik sing dadi perhatian umum. Minangka perusahaan utama ing ...
    Waca liyane
  • Zhou Jiangyong went to the Jiande mask manufacturer chaomeimask to investigate

    Zhou Jiangyong marani chaomeimask pabrikan topeng Jiande kanggo neliti

    Ing wayah sore tanggal 27 Januari, Zhou Jiangyong, anggota Komite Tetep Komite Partai Provinsi lan Sekretaris Komite Partai Kota Hangzhou, lunga menyang Chaomei Daily Chemical Co., Ltd. (pabrikan produk perlindungan epidemi) kanggo neliti. Dheweke negesake manawa ...
    Waca liyane
  • Masks, understand it through standards

    Topeng, pahami liwat standar

    Saiki, perang nglawan pneumonia sing disebabake novel coronavirus diwiwiti. Minangka "garis pertahanan pertama" kanggo nglindhungi kebersihan diri, penting banget kanggo nganggo masker sing cocog karo standar pencegahan epidemi. Saka N95, KN95 nganti topeng bedah medis, p ...
    Waca liyane