F-Y1-A FDA Masker planar medis sing bisa digunakake, topeng rai bedah sing bisa digunakake LEVEL 2

Katrangan singkat:


  • Model: F-Y1-A
  • Gaya: Flat
  • Nganggo: Kuping Gantung
  • Katup Exhalation: Ora ana
  • Kelas Filter: BFE95
  • Werna: Macem-macem Werna
  • Syarat teknis produk: Registrasi mesin Zhejiang 20142140104
  • Spesifikasi pengepakan: 10 PCS / kothak 2000 PCS / kothak