F-Y1-A topeng pesawat sing bisa disertifikasi Uni Eropa, topeng bedah sing bisa digunakake

Katrangan singkat:


  • Model: F-Y1-A EN
  • Gaya: Flat
  • Nganggo: Kuping Gantung
  • Katup Exhalation: Ora ana
  • Kelas Filter: BFE95
  • Werna: Macem-macem Werna
  • Syarat teknis produk: Registrasi mesin Zhejiang 20142140104
  • Spesifikasi pengepakan: 10 PCS / kothak 2000 PCS / kothak