6002-2 CM Masker Partikel Nyaring Setengah Masker Wajah kanthi Topeng Debu Sekali Pakai CE FFP2

Katrangan singkat:

1. Produsen langsung kanggo njamin rega sing cukup lan kualitas sing apik
Desain 2.4ply-5ply supaya bisa nyegah bledug lan bakteri
3. Bahan: pp non-anyaman, karbon aktif (opsional), katun alus, nyawiji ditiup, katup (opsional)
4. Kanthi katup inhalasi kanggo nyegah bakteri lan bledug
5. Paket 20p


Detail Produk

PDF

FAQ

Tag Produk

Parameter Produk

Model 6002-2
Gaya Jinis Lipat
Materi Lapisan permukaan yaiku kain non-tenunan 45g, lapisan nomer loro yaiku katun udara panas 45g, lan lapisan nomer telu yaiku bahan filter 50g FFP2, lapisan njero yaiku kain non-tenun 50g.
Fungsi Nyegah flu / anti kumelun / bledug
Gaya ngagem Ndhuwur sirah
katup napas Ora ana
Tingkat filter FFP2
warna Putih
Karbon aktif Kasedhiya
Standar Eksekusi EN 149: 2001 + A1: 2009
Sertifikasi sing dipikolehi CE
Kemasan Individu 1 pcs / bag 50 pcs / box 600 pcs / karton
Ukuran Paket Satuan 14,5 * 13 * 27cm
Ukuran lan bobot 41 * 31 * 56cm 6,5 kg

 

CM Mask
 CE FFP2 mask supplier
 CE FFP2 mask supplier
 CE FFP2 mask factory
 CE FFP2 mask supplier

Gunakake Kanggo

Partikel kayata grinding, sanding, sweeping, sawing, bagging, utawa ngolah mineral, batubara, barang besi, tepung, logam, kayu, serbuk sari, lan zat-zat liyane.

Partikel cair utawa non-minyak saka semprotan sing uga ora ngetokake aerosol minyak utawa uap.

Show Produk

picture of model
individual packaging
FFP2 mask

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita