Topeng proteksi CM EN149 N95 / FFP2 respirator PPE

Katrangan singkat:

1. Produsen langsung kanggo njamin rega sing cukup lan kualitas sing apik

Desain 2.4ply-5ply supaya bisa nyegah bledug lan bakteri

3. Bahan: pp non-anyaman, karbon aktif (opsional), katun alus, nyawiji ditiup, katup (opsional)

4. Kanthi katup inhalasi kanggo nyegah bakteri lan bledug

5. Paket 20 pcs / box, 400 pcs / karton, uga bisa dibutuhake saben pelanggan

6. Sertifikat ISO / CE lsp sertifikat relatif & laporan tes.

7. kita uga duwe akeh gaya liyane, ora kaya gaya katup, gaya karbon aktif, gaya band kuping sing luwes lan liya-liyane…


Detail Produk

PDF

FAQ

Tag Produk

Parameter Produk

Model 8228-2
Gaya Wangun cangkir
Materi Lapisan permukaan yaiku kain non-tenunan 45g, lapisan liya yaiku bahan filter 45g FFP2,

Lapisan batin yaiku katun jarum 220g.

Gaya ngagem Ndhuwur sirah
katup napas Ora ana
Tingkat filter FFP2
warna Putih
Karbon aktif Kasedhiya
Standar Eksekusi EN 149: 2001 + A1: 2009
Sertifikasi sing dipikolehi CE
Kemasan Individu 20 pcs / box 400 pcs / karton
Ukuran Paket Satuan 14,5 * 12 * 18cm
Ukuran lan bobot 64 * 30 * 37cm 5,5 kg
ffp2 mask packaging
FFP2 mask
微信图片_20200421164553
ffp2 mask packaging
ffp2 mask factory

Gunakake Kanggo

Partikel kayata grinding, sanding, sweeping, sawing, bagging, utawa ngolah mineral, batubara, barang besi, tepung, logam, kayu, serbuk sari, lan zat-zat liyane. Partikel cair utawa non-minyak saka semprotan sing uga ora ngetokake aerosol minyak utawa uap.

 

Ati-ati

Aja digunakake ing atmosfer sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora nyedhiyakake oksigen. Ora digunakake ing atmosfer mist minyak.

Yen respirator dadi rusak, lemah, utawa napas dadi angel, tinggalake area sing wis kontaminasi lan ganti respirator.

 

NIOSH Disetujoni: N95

Paling ora efisiensi filtrasi 95% tumrap aerosol padat lan cair sing ora ngemot minyak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita