Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd.

Babagan kita

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd.. didegaké ing taun 1990, sadurunge dikenal minangka Perusahaan Industri Chaomei Akademi Ilmu Pengetahuan Cina. Iki minangka perusahaan topeng produksi profesional PPE Cina profesional sing duwe debu kanthi skala kelas pertama ing China. Saiki, produk perusahaan utamane kalebu: seri topeng pelindung kerja industri, seri topeng pelindung medis, seri topeng pelindung PM2.5 sipil lan produk cuci kimia saben dina, lsp., Sing wis lulus sistem manajemen Kualitas IS09001, sistem manajemen lingkungan ISO14000, ISO18000 sistem manajemen keamanan lan kesehatan, ceen146 Eropa: pencegahan debu industri 2001 lan ceen14683 Eropa: 2005 standar perlindungan medis lan sertifikasi sistem. Perusahaan duwe lisensi produksi produk industri nasional, tandha keamanan artikel perlindungan tenaga kerja khusus, lisensi produksi piranti medis lan lisensi registrasi produk piranti medis. Produk perlindungan sipil wis lulus standar klompok "topeng pelindung PM2.5" taj1001-2015 lan standar nasional "topeng pelindung saben dina" sertifikasi GB / t32610- 2016.

Pangembangan

Sawise pembangunan, pangsa pasar lan pengaruhe merek Chaomei dadi prioritas utama industri domestik, lan uga diakoni minangka salah sawijining perusahaan terkemuka ing industri kasebut. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 800 karyawan lan kapasitas produksi tahunan luwih saka 400 yuta. Saiki, bakat inovasi ilmiah lan teknologi nyumbang luwih saka 20% perusahaan. Perusahaan iki dilengkapi pusat uji coba kelas siji, pusat R&D lan pusat e-commerce ing omah lan manca negara. Wis ngembangake lan ngasilake luwih saka 100 jinis lan spesifikasi produk ing rong seri ngumbah kimia saben dina lan perlindungan pernapasan, lan entuk 4 panemuan lan 35 paten model utilitas kanggo nyukupi kabutuhane macem-macem klompok. Saliyane popularitas lan reputasi sing dhuwur, perusahaan kami uga dadi produsen topeng pertama kanthi peralatan sterilisasi etilena oksida ing China.

Didhisiki ing
Karyawan
yuta
PRODUKSI
jinis
PRODUK