Lin Jinxiang, pangadeg Chaomei-pimpinan domestik ing bidang perlindungan pernafasan

1543479751227293

Wakil Presiden Asosiasi Bisnis Tekstil China, Presiden Asosiasi Industri Produk Perlindhungan Kesehatan Zhejiang, Ketua Jiande Chaomei Daily Chemical Co., Ltd.

Jiande Chaomei Daily Chemical Co., Ltd. minangka "tandha emas" sing misuwur ing bidang perlindungan pernafasan ing industri asuransi tenaga kerja domestik. Sawise luwih saka 40 taun kerja keras, ing sangisoré pimpinan Ketua Lin Jinxiang, Chaomei dadi unggulan produk sing padha ing babagan skala perusahaan, pangsa pasar lan pengaruh merek, lan kalebu ing batch ketiga "Made in Zhejiang" unit panyusunan standar, "PM2.5 Protective Masker" unit formulasi standar klompok, lan unit penyusun standar nasional kanggo nyegah ambegan materi partikel. Korea Utara ora mung entuk lisensi produksi produk industri nasional, nanging uga lisensi topeng medis lan kesehatan. Iki minangka salah sawijining perusahaan domestik sing bisa ngasilake topeng protèktif kesehatan industri, sipil, lan medis.

Sadawane dalan, Lin Jinxiang rumangsa isih ana dalan sing dawa, lan dheweke ora wani kendur sithik, ndadekke perusahaan kasebut kanthi wani maju ing gelombang ekonomi pasar lan gawe anyar. Bubar, editor Jaringan Asuransi Buruh China nganakake wawancara eksklusif karo Ketua Lin Jinxiang.

Bisa nahan kasepen, bisa ngimpi

Kualitas pragmatik Lin Jinxiang asale saka pengalaman biyen. Nalika nyawang taun 1978, petani enom kasebut miwiti usahane kanthi adol mobil kayu bakar kanthi rega 30 yuan lan nyilih 20 yuan. Sajrone 10 taun, dheweke dadi boss lan salesman, adol pelat, sarung tangan rajutan, lan obeng hardware. Kanggo ngirit dhuwit ing wiwitan usaha, Lin Jinxiang njupuk kue beras sing digawe ibune saben metu kanggo ngisi keluwen. Perawatan sing paling apik ing wayah wengi yaiku hotel sing limang yuan sewengi, lan dheweke sewengi turu ing papan sing ndhelik. Umume papan pangiriman kasebut pegunungan, rame lan mbebayani. Lin Jinxiang ora ngerti kringetane suwene nalika lelungan dawa. Kanthi tembunge dhewe, ora ana sing gampang ditindakake ing jagad iki. Yen sampeyan pengin nganggo mahkota, luwih dhisik kudu sampeyan bobot.

Luwih saka 20 taun umure dadi wani kerja keras. Lin Jinxiang ujar: "Aku ilang nalika ngalami kemunduran, nanging aku ora nate mikir nyerah. Saiki aku bangga nggawe platform tolok ukur industri kanggo bocah-bocah sing wis kerja keras pirang-pirang taun. Kayane saben wirausahawan kepengin banget Bisnis sing dakkirim sing wis diupayakake bisa diturunake, lan saiki aku ndeleng anakku loro sing kerja keras kanggo merek Korea-Amerika sing luwih apik. Aku seneng banget. "

Ngomong babagan kesulitan ing jaman mbiyen, Lin Jinxiang ora duwe emosi, "Nyatane, generasi kita begja. Sawise reformasi lan kabuka, kabijakan nasional nyengkuyung bisnis, mula aku duwe kesempatan kanggo nindakake apa sing dakkarepake. Yen ana wong sing kepengin sukses, luwih dhisik, kita kudu sinau ngatasi kasusahan, ngatasi kesepian, lan tetep ngimpi. "

Tindakake tanggung jawab sosial lan gunakake kanggo asuransi tenaga kerja

Ing taun 1996, Lin Jinxiang wiwit nyiyapake pabrik kanggo ngasilake topeng kanthi dikenalake kanca, nanging ing wiwitan, inventarisasi kasebut akeh banget amarga ora laris. Ngerteni manawa perusahaan kasebut ngalami kesulitan finansial, kulawargane nggunakake kabeh tabungan kanggo ndhukung dheweke. Yaiku, wiwit nalika semana, Lin Jinxiang ora nate gojag-gajeg sanajan ana kasusahan sing hebat: Nggawe produk sing apik lan perusahaan sing apik minangka bali paling apik kanggo kulawargane.

"Wiwitane, aku mung mikir manawa nindakake bisnis asuransi tenaga kerja bisa nyengkuyung kulawarga, nanging kanthi nindakake, aku tresna karo industri sing sopan lan ramah iki. Miturut pratelan populer saiki, diarani ora lali karo maksud asli. Mikir saiki, kesusahan kadang-kadang dadi perkara sing apik. Amarga Kersa sampeyan, sawetara pikiran bakal terus ana ing pikiran sampeyan. Aku ora ngerti woh apa sing bakal ngasilake ... "Lin Jinxiang seneng nggoleki riset lan nduweni wawasan unik ing babagan pemasaran. Dheweke duwe pengabdian kanggo karir. Lan "kekarepan" nggawe dheweke, lan saiki nggawe Korea lan Amerika.

SARS nesu ing taun 2003, lan laporan "Disfungsi Pernafasan parah (SARS)" muncul ing pirang-pirang wilayah ing donya. Indonesia, Filipina, Singapura, Thailand, Vietnam, Amerika Serikat, Kanada lan negara liya wis terus-terusan ndeleng akeh kasus SARS. Ing taun 2004, Departemen Kimia Kedokteran Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi nemtokake manawa Korea Utara lan Amerika Serikat kudu dadi perusahaan cadangan bahan bantuan darurat pertama ing negara kasebut (Korea Lor lan Amerika Serikat minangka darurat nasional unit cadangan material suwene 14 taun). Nganti saiki, Korea Lor lan Amerika Serikat isih tanggung jawab nyedhiyakake negara kasebut. Tugas penting pasokan darurat. Lin Jinxiang isih kelingan kanthi jelas adegan 200.000 topeng sing diangkut menyang Rumah Sakit Beijing Xiaotangshan nganggo pesawat khusus. Nalika ndeleng adicara konferensi pers, pimpinan pusat lan kabeh staf sing nganggo topeng Korea Utara lan Amerika, Lin Jinxiang kaping pisanan rumangsa dadi misi luhur wong asuransi tenaga kerja.

Sajrone periode SARS, Korea Utara lan Amerika Serikat negesake supaya ora nambah dhuwit sithik lan kanthi tegas ngeterake topeng menyang papan sing paling dibutuhake. Iki entuk pujian saka kolega ing industri kasebut lan nggawe posisi utama Korea Utara lan Amerika Serikat ing industri asuransi tenaga kerja.

Sawise SARS, Korea Utara lan Amerika Serikat luwih nggatekake kanggo ngrampungake tanggung jawab sosial perusahaan: Apa ana gempa bumi Wenchuan, jeblugan ing Pelabuhan Tianjin, utawa wabah flu burung, Korea Utara lan Amerika Serikat kanthi aman menehi perlindungan pernapasan gratis produk menyang wilayah bencana pisanan. Sanalika, kaendahan Korea Utara uga aktif ing akeh kegiyatan sosial kayata swarane Kota Jiande sing apik, nedha bengi kanggo para wong tuwa ing Festival kaping pindho, dana saka Tindakan Breeze Spring saka Pusat Sanitasi Kota Jiande, pendanaan siswa sing butuh kuliah, lan kerja sama karo pamrentah daerah kanggo nggawe taman kanggo warga desa. .

Nambah nilai merek liwat inovasi teknologi

"Yen sampeyan ora bisa njupuk kauntungan saka ombak, sampeyan bakal pungkasane disingkirake dening jaman anyar," ujare Lin Jinxiang.

Ing taun-taun pungkasan, kanthi gelombang data amba, intelijen buatan, lan Internet, Korea Utara lan Amerika Serikat aktif nanggapi panjaluk negara kasebut kanggo perbaikan kualitas, transformasi teknologi sing luwih lengkap, area layanan produk sing diperluas, lan saluran pemasaran sing diperluas. Saiki, Chaomei duwe pusat uji coba kelas siji, pusat R&D, lan pusat e-commerce ing omah lan luar negeri. Perusahaan nggawe lan ngasilake produk luwih saka 100 model lan spesifikasi ing rong seri perlindungan pernapasan lan ngumbah kimia saben dina, lan wis entuk 4 panemuan lan 35 paten model utilitas. Nilai output tahunan mundhak saka 3 yuta yuan ing taun 2000 dadi luwih saka 200 yuta yuan.

Korea Utara lan Sistem Manajemen Internet Amerika Serikat

Miturut Lin Jinxiang, sistem manajemen IoT sing mentas ditugasake lan diterapake bakal luwih mbiyantu Korea Lor lan Amerika Serikat kanggo nambah efisiensi produksi, stabilake kualitas produk, lan dadi pemimpin utama kanggo nggayuh kontrol lan visualisasi saka pengadaan bahan baku, produksi nganti penjualan. "China minangka negara pabrikan sing gedhe, nanging ing taun-taun pungkasan, lingkungan internasional lan domestik nyedhiyakake persyaratan sing luwih dhuwur ing industri manufaktur. Kanthi ngilangi dividen demografi lan keuntungan biaya, model pertumbuhan tradisional industri manufaktur ora bisa dilestarekake. Kita kudu gumantung karo teknologi Inovasi kanggo ngatasi masalah lan ningkatake daya saing kita. "

Nalika nerangake warisan perusahaan, Lin Jinxiang duwe pemahaman dhewe, "Warisan ora mung nyerahake perusahaan kanggo bocah-bocah sing dikelola, nanging minangka pimpinan utama sing berpengalaman kanggo menehi saran babagan keputusan penting lan nggawe transisi perusahaan kanthi lancar. Pasrahake kanggo generasi mudha. Perusahaan sing luwih standar bisa nindakake luwih akeh tinimbang ora ana ing sekitar wae. "

Kaya sing diarepake, tambahan "generasi kaping loro" ngidini pangembangan lan warisan semangat Korea-Amerika, lan nambah dorongan anyar kanggo perusahaan kasebut. Putra pambarep Lin Jinxiang, Lin Yanwei, saiki dadi wakil Kongres Rakyat Kota Hangzhou lan wakil ketua Federasi Industri lan Perdagangan Kota Jiande. Dheweke wis disaranake dening Asosiasi Industri Produk Perlindhungan Kesehatan Zhejiang minangka manajer profesional sing hebat ing Provinsi Zhejiang lan tanggung jawab sales produk ing perusahaan kasebut. Putra nomer loro, Lin Yanfeng, dadi sekretaris cabang partai perusahaan, anggota klompok ahli industri asuransi tenaga kerja Provinsi Zhejiang, lan pimpinan teknologi. Dheweke utamane tanggung jawab kanggo produksi. Umume riset lan pangembangan lan perbaikan lini produksi independen Korea Lor asale saka tangane.

Lin Jinxiang ujar manawa sawise asuransi tenaga kerja umure, dheweke uga nggawe akeh kanca. Asuransi tenaga kerja minangka bisnis sing positif banget. Saliyane golek dhuwit, uga nglindhungi kesehatan lan keselamatan wong liya; iku bisnis sing tanggung jawab. Produksi produk asuransi tenaga kerja kudu luwih sampurna lan bisa ngetrapake kualitas. Pangrasane wong asuransi tenaga kerja iki katon jelas ing dheweke. Supaya bisa luwih apik ngladeni industri kasebut lan ningkatake kemajuan industri, Lin Jinxiang dadi wakil presiden industri produk asuransi tenaga kerja ing Asosiasi Bisnis Tekstil China lan ketua Asosiasi Industri Produk Perlindungan Kesehatan Zhejiang, menehi conto lan nglayani industri asuransi tenaga kerja kanthi tulus.

"Aja lali maksud asline, terus, lan mesthi nuruti pesta." Lin Jinxiang nyengkuyung transformasi lan pangembangan perusahaan kanthi bangunan tim berkualitas tinggi; nyadari "Digawe ing Zhejiang" kanthi pangembangan perusahaan berkualitas tinggi; kabisat tumuju pabrikan cerdas inggil lan promosi "kawicaksanan kanggo Amerika Serikat". Nyepetake inovasi independen lan ngoptimalake sistem sing ana, Korea Utara lan Amerika Serikat maju ing perjalanan anyar kanggo nggawe merek asuransi tenaga kerja nasional, nampilake tanggung jawab gedhe, lan menehi kontribusi luwih akeh kanggo kesehatan pekerja China!