6002A FOLDING TYPE KN95 Masker, Topeng Non-Lipat KN95 Lipat Half Face Lipat

Katrangan singkat:


  • Model: 6002-2A
  • Gaya: Lempitan
  • Nganggo Cara: Jenis Kepala
  • Katup Exhalation: Ora ana
  • Kelas Filter: KN95
  • Werna: Disesuaikan
  • Karbon Aktif: Nggih
  • Standar Implementasi: GB2626-2006
  • Entuk Sertifikasi: LA, lisensi produksi industri nasional
  • Spesifikasi Pengepakan: 50 PCS / kothak 600 PCS / kothak
  • Detail Produk

    PDF

    FAQ

    Tag Produk

    Parameter Produk

    Komposisi bahan:

    Lapisan lumahing yaiku kain tanpa tenunan 50g, lapisan nomer loro yaiku kain karbon aktif 35g, lapisan katelu yaiku katun udara panas 45g
    lapisan sing nomer papat yaiku bahan saringan 30g KN95, lan lapisan njero yaiku kain tanpa tenunan 50g.

    Model 6002-2A
    Gaya Lempitan
    Nganggo Cara Jenis Kepala
    Katup Exhalation Ora ana
    Kelas Filter KN95
    Werna Disesuaikan
    Karbon Aktif Nggih
    Standar Implementasi GB2626-2006
    Entuk Sertifikasi LA, lisensi produksi industri nasional
    Spesifikasi Pengepakan 50 PCS / kothak 600 PCS / kothak
    kn95 mask factory
    1543392316581488
    N95 medical mask
    IMG_4202
    N95 MASK SUPPLIER

    Gunakake Kanggo

    Partikel kayata grinding, sanding, sweeping, sawing, bagging, utawa ngolah mineral, batubara, barang besi, tepung, logam, kayu, serbuk sari, lan zat-zat liyane.

    Partikel cair utawa non-minyak saka semprotan sing uga ora ngetokake aerosol minyak utawa uap.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita