about02
about01
chaomei mask company
Jiande Chaomei Daily Chemical Co., Ltd. didegaké ing taun 1990

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd.. didegaké ing taun 1990, sadurunge dikenal minangka Perusahaan Industri Chaomei Akademi Ilmu Pengetahuan Cina. Iki minangka perusahaan topeng produksi profesional PPE Cina profesional sing duwe debu kanthi skala kelas pertama ing China. Saiki, produk perusahaan kalebu: seri topeng pelindung kerja industri, seri topeng pelindung medis, seri topeng pelindung PM2.5 sipil lan produk cuci kimia saben dina, lsp.

Kekuwatan Perusahaan

Warta Perusahaan

KONTAK KAMI

  • E-mail: rolen@cmmask.com

  • Telpon: 0571-64190003

  • Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd.